FRØKEN ECKHOFF HOLSVIK

Karin Eckhoff Holsvik (f. 1985)

 

Karin kommer fra Syvde på Sunnmøre og er et helt nytt hjul på Underholdningsvogna fra høsten 2018. Utdanningen har hun fra Norges Musikkhøgskole der hun tok et fireårig kandidatstudium i musikkpedagogikk. Hun er først og fremst pianist, men er også en stødig sanger og saxofonist.  

 

Tidligere har hun undervist lærerstudentene ved Høgskolen i Oslo og Akershus i bruksklavèr, vært musikk- og miljøpedagog ved Maisenteret aktivitet- og informasjonssenter, taffelpianist og akkompagnatør på Nordberghjemmet og dirigent i Syvde Skulekorps. Nå jobber hun som pianolærer på Musikkundervisningen Norge (MUNO) i Lillestrøm, og er kordirigent for bedriftskoret på AHUS i tillegg til å være utøvende musiker. Hun er altså en musikkpotet som kan brukes til mye! 

 

Hun akkompagnerer kor og sangere, spiller og synger i bryllup, lager god stemning med taffelmusikk i festlige lag, og var i både 2009 og 2016 pianist i programmet Julemorgen i NRK Super. 

 

Karin gleder seg til å reise rundt og underholde med Underholdningsvogna, og håper på å få seg noen gode samtaler, klemmer og kaffekopper der det er tid og rom for slike herligheter.