FRØKEN JOHANSEN KJELLEVOLD

Janne Johansen Kjellevold (22.07.1988)

Janne kommer fra øya Dønna som ligger på Helgelandskysten, og er bosatt i Oslo. Hun er utdannet musikalartist ved Bårdar Akademiet, og har jobbet med sang, musikk og teater siden hun gikk ut av skolen i 2012.

 

Hun har jobbet tre sesonger som artist for 2Entertain Norway i produksjonene «Pirates of Skagerrak» og «Fantasia» (Color Fantasy 2013/14), «Pure Imagination» og «Masquerade» (Color Magic 2014/15), samt «Las Vegas» og «Galaxy» (Color Fantasy 2016/17). På land har hun jobbet for Wallmans on tour, og Showbøck samt andre underholdningstilbydere.

 

I mai kom Janne tilbake fra Riksteatrets turné med forestillingen «Folk og Røvere i Kardemomme By», der hun spilte Kamomilla, Silius og papegøyen over 70 steder i landet.  Janne var med på skandinaviapremieren av musikalen «Spelling Bee» (Oslo 2012) der hun spilte rollen som Olivia, og har medvirket i andre produksjoner som «I Bakvendtland» (Prøysenhuset, 2018),  og «Tordenskiold – en ekte sjøhelt?» (Isegran, 2014). Janne har også jobbet en del hjemme på Dønna, og har blant annet hatt regi på kirkespillet «Dønnesrosen», samt skrevet manus og musikk til «Spillet om Bjørnsmartnan». Janne har medvirket i «Jul med Prøysen» samt jobbet som undnerholdningsartist om bord på cruisebåten Mein Shiff 4.

 

 Janne spiller rollen som "Solgunn" i forestillingen "Nylonstrømpa!". 

Underholdningsvogna er stolte over å ha dette nordnorske fyrverkeriet med som SoMe-ansvarlig og som fast artist i vårt musikalske maskineri, - alltid med en kaffekopp i hånda og et godt smil på lur!