top of page
StickyDotsPage.jpg
20190104_7436.jpg
PhotoCorner.png
PhotoCorner.png
PhotoCorner.png
PhotoCorner.png
StickyDotsPage.jpg

Anette Lauenborg Waaler

Anettes profesjonelle karriere startet på TV i rollen som Katrine i Johnny og Johanna på NRK i perioden 2003-06, den fortsatte året etter som finalist i Drømmerollen. Samtidig fullførte Anette sin utdanning på Bårdar Akademiet.

Påfølgende år har Anette gjort en rekke roller innen et bredt spekter på teater i hele Norge. Her kan blant annet nevnes rollen Josefine i Bør Børson Jr. på Teater Innlandet, Marty i Grease som høstet strålende kritikker, både på Chateau Neuf i Oslo og på Haugesund teater. Hun har også medvirket i The Sound of Music på Folketeateret, Da verden kom på skinner på Lillestrøm kultursenter, West Side Story på Moster Amfi, og A Chorus Line på Chat Noir, for å nevne noen. 

Anette har vært ansatt i Skuespiller- og danseralliansen (SKUDA) siden 2018 og tillegg til å stå på scenen jobber hun som stemmeskuespiller og dubbeinstruktør. Siden 2010 har hun vært engasjert ved BTI Studios, SDI Media og Nordubb. Hun har stemmen til bl.a Lala i Teletubbiene, og fra Walt Disney filmene; rollen Avsky i Innsiden Ut og Polkabritt Skumdrops i Rive-Rolf.

LongVelvetRibbon_Peach.png
bottom of page