FRU BARRA

Benedicte Barra Kvinge (05.06.1983)

Benedicte kommer fra øyen Sotra utenfor Bergen, men er bosatt i Oslo. Hun har bachelorgrad i utøvende musikk fra Paul McCartney-skolen LIPA og pedagogisk utdannelse fra Norges Musikkhøgskole. Hun jobber som musikalartist og har medvirket i musikalene Evita (Kilden, 2013), Jeppe (Chat Noir, 2013), West Side Story (Bømlo, 2014) og Hellemyrsfolket (DNS, 2014). Tidligere har hun jobbet som showartist på cruisebåt for 2Entertain AS og for Wallmans On Tour og Starworkers. Hun har også undervist som sangpedagog blant annet ved Bårdar Instituttet og Musikkteaterhøyskole.

 

I Underholdningsvogna har hun medvirket i forestillingene «That’s Life!,» , «Slagere med Sommerflørt», «The Andrews Sisters,» ”100 år med Vera Lynn” og "På en grønnmalt benk i haven". Hun var også med da trioen gjestet «Beat for Beat» på NRK1 i november 2015. Benedicte spiller rollen "Nelly" i forestillingen "Nylonstrømpa". 

For tiden er Fru Barra 100% ansatt i Underholdningsvogna hvor hun fungerer som  bookingansvarlig, turnéansvarlig og artist.

Bedriften drar stor nytte av hennes sprudlende vesen som tilfører struktur så vel som energi!
Barra er en ivrig jogger, men får også tid til å benytte seg av hovedstadens mange underholdningstilbud.

Et glass med gode venner er heller ikke å forakte…