FRU EKMAN

Kjersti Vatnan Ekman (28.11.1982)

Kjersti kommer fra Nes i Akershus og bor landlig til ved Glomma med sin lille familie og hunden Mille. Hun tok sin bachelorgrad som musiker på Paul McCartney-skolen LIPA og senere pedagogisk utdannelse som sangpedagog ved Norges Musikkhøgskole. Ekman har jobbet i kulturskolen i Nes kommune i 10 år med teater for barn og unge, hvor hun blant annet har hatt regi på forestillingene «Peter Pan», «Robin Hood», elvevandringen "Nattens Cirkus" – og sist «Jungelboken» både innendørs og ute under åpen himmel!

Ekman er ellers selvstendig næringsdrivende både som musiker, pedagog, regissør og illustratør, og har nylig illustrert eventyrsamlingen «Anna Monrads fortellinger» som kom ut i 2017.

I Underholdningsvogna har hun medvirket i forestillingene «På en grønnmalt benk i haven,» «Slagere med Sommerflørt», «The Andrews Sisters» og «100 år med Vera Lynn».

Ekman var også med da gruppen gjestet «Beat for Beat» på NRK 1 i november 2015. Kjersti spiller rollen som "Nelly" i forestillingen "Nylonstrømpa!". 

Vi er veldig glad for å ha henne med på laget som artist, økonom og bookingansvarlig her i Underholdningsvogna!

Fru Ekman har en forkjærlighet for svenske viser og kanelboller som vi andre nyter godt av…