Omtale

RE KOMMUNE 
29. januar 2019

GLADBAKK AKTIVITETSSENTER 
21. juni 2018

TURNÈ FOR TEATER IBSEN 
Høsten 2017

"Vi i Re kommune har ved flere anledninger benyttet oss av tilbud fra Underholdningsvogna til den kulturelle spaserstokken. Underholdningsvogna er som et kinderegg: profesjonell musikk, fantastisk skuespill og koreografi samt nydelige kostymer. Utøverne tilpasser seg lokalene de skal spille i, har med det de trenger av utstyr og er fantastisk søte med beboerne på stedene de besøker.

Tilbudene vi har benyttet oss av har vært midt i blinken for den kulturelle spaserstokkens mål og vår programmering."

  

- Siv Ellen Kristiansen

Rådgiver i kulturtjenesten, Re kommune

"Gladbakk er et aktivitetssenter for pensjonister i Eidsvoll kommune, det er kommunen som drifter senteret med noen ansatte og mange frivillige. Underholdningsvogna har besøkt Gladbakk aktivitetssenter med mange forestillinger gjennom flere år, siste var Hildringstimen i mars dette året. Alle forestillingene er profesjonelt utført

Vi har alltid vært veldig fornøyde med de sprudlende og humørspredende damene.  De greier å lage en super forestilling uten bruk av scene, de har selv med seg effekter og lydanlegg, vi bidrar kun med et piano. Veldig enkelt for vår del.  Publikum består av pensjonister fra 70 til 95 år, som alltid koser seg.

 

Vi har alltid hatt et godt samarbeid, det er raskt og enkelt å oppnå kontakt. De har en enkel kontrakt til utfylling og sist men ikke minst en pris som er innenfor våre økonomiske rammer."

  

- Anne Guri Sander Dahl

Gladbakk aktivitetssenter, Eidsvoll

"Denne høsten har Underholdningsvogna turnert for Teater Ibsen i vår region, Telemark og Vestfold, med forestillingen ‘100 år med Vera Lynn’, med totalt 77 forestillinger. Denne forestillingen ble tilbudt Den kulturelle Spaserstokken, pensjonistforeninger, sykehjem, sanitetsforeninger, bibliotek, grendelag, kulturhus, bydelshus, historielag, losjer m.fl.

 

Underholdningsvogna har vært en fryd å samarbeide med og har tatt alle utfordringer på strak arm. Uansett hvor stort eller lite lokalet var, om det var 11 eller 150 publikummere, sørget Underholdningsvogna for at alle fikk en hyggelig, fin og morsom opplevelse. Tårene satt løst på alle og enhver etter forestilling. Mange minner strømmet på fra spesielt det eldre publikummet. Kjempefine representanter for Teater Ibsen på turné.Vi kan trygt anbefale Underholdningsvogna, og ser ikke bort fra at det kan bli ny turné med ny forestilling!

  

- Gunn Bakke Hansen

Salgs- og info. sekretær v/ TEATER IBSEN

EIDSVOLL STORBAND

Jessheim og Eidsvoll, september 2016

SANDETUN AKTIVITETSSENTER
Sande, 4. mai 2016

HORTEN KOMMUNE 
Horten, Mai 2016

"Eidsvoll Storband takker de flotte damene i Underholdningsvogna for to fantastiske lørdager med jazzkaféer på Jessheim og Eidsvoll. Å jobbe sammen med Underholdningsvogna på dette prosjektet har vært særdeles trivelig, inspirerende, lærerikt og utrolig moro for oss i storbandet. 

I tillegg har vi fått -utelukkende- god respons fra vårt publikum om at dette falt godt i smak for alle. Vi takker for godt samarbeid denne gangen og håper våre veier krysses igjen. 

Vi anbefaler også alle andre ensembler som søker artige prosjekter å jobbe med, å ta kontakt med Underholdningsvogna, som leverer på alle plan!"


- Eidsvoll Storband

"Ungdommelige, friske og svært musikalske jenter! Tre nydelige stemmer satt sammen i vakker trestemmig sang. Dette favner et bredt publikum, og jeg kan med hånden på hjertet si at alle i salen var strålende fornøyd. 

Forestillingen ”The Andrew Sisters” engasjerte og fikk frem følelser i vårt publikum. Dette var et utrolig godt gjennomført show, hvor ingenting var overlatt til tilfeldighetene. 

Takk for en stor opplevelse!"


- Birgit Nyen
Fagleder Sandetun Aktivitetssenter
og
- Lene F. Wendelborg
Aktivitør Sandetun Aktivitetssenter

"Horten kommune ved Den kulturelle spaserstokken har i mai hatt gleden av å kunne presentere Underholdningsvogna med 5 forestillinger om The Andrew Sisters. I alt 4 sykehjem fikk forestillingen presentert i tillegg til 1 større forestilling på Bakkenteigen kulturhus.

På en frisk, interessant og musikalsk måte tok de oss med på en reise med søstrene Andrews. Forestillingen er veldig godt balansert. Publikum ble på en lekende måte tatt med inn i historien. Underholdningsvogna viser at de er profesjonelle og dyktige utøver både som sangere og skuespillere. Tilbakemeldingen var entydig positiv!

Jeg anbefaler denne forestillingen på det varmeste og kommer til å engasjere Underholdningsvogna igjen ved en senere anledning."


- Isabelle Laurent
Kulturrådgiver/DKSS

ASKER KULTURHUS
Asker, 12. november 2015

SAGENE JANITSJARKORPS 
Sagene Festivitetshus 8. november 2015

MASFJORDEN KULTURSKOLE
Masfjorden, 29 april - 2015

«Underholdningsvogna leverte en strålende forestilling om Andrew Sisters her i Asker kulturhus høsten 2015. 

De var proffe å forholde seg til og ikke minst på scenen. Anbefaler de og forestillingene deres på det sterkeste.»


-Fredrik Richter Asker kulturhus
Programansvarlig, Asker Kulturhus

«Jeg hadde den store gleden av å samarbeide med Underholdningsvogna på en konsert med Sagene Janitsjarkorps i november 2015. 

De har en meget profesjonell holdning til stoffet de jobber med, både når det gjelder utførelse og forberedelser til prøver og konserter. Ved siden av å være glimrende sangere hver for seg er de også et strålende ensemble, med en sceneopptreden som virkelig treffer publikum.» 


-Tom Skjellum
Dirigent

"Duoen Benedicte Barra Kvinge og Maiken Kroken fra Underholdningsvogna besøkte Masfjorden sykehjem med forestillingen "That’s life". Kjente kvinnelige artister opp gjennom tidene dannet rammen for den fartsfylte konserten, og med sanger av blant annet Lalla Karlsen, Nora Brockstedt, Wenche Myhre, Marilyn Monroe og ikke minst Andrews Sisters ble det gjenhør med førsteklasses musikk fra en annen tid. 

Med sang, spill, flotte kostymer, skuespill og dans fikk de humørfylte, allsidige og svært dyktige artistene god kontakt med publikum og skapte en stjernestund for beboere og andre frammøtte. Underholdningsvogna kan anbefales! En humørspreder!"


- Frank Kvinge 
Rektor, Masfjorden kulturskule

RYENHJEMMET
Oslo, 6. november 2014

SKEDSMOTUN BO- OG BEHANDLINGSSENTER

"Ryenhjemmet har ved flere anledninger hatt besøk av Underholdningsvogna og ved samtlige anledninger har det vært en flott opplevelse.

Som kunde merker vi at de er profesjonelle i det de gjør. De har bundet sammen sangene til en historie som våre beboere kjenner seg igjen i, og formidler den med samtale og sang iført tidsriktige kostymer. Et stort pluss er at de har trådløse mikrofoner som gjør at de kan bevege seg lett rundt i rommet, og kommer tettere innpå den enkelte gjest. De formidler med glede og entusiasme og resultatet blir en flott og nær opplevelse som treffer publikum.

For oss som kunde er det også en fordel at de er profesjonelle med hensyn til betaling og kontrakter, noe som forenkler vår booking. Vi anbefaler dem på det varmeste!"


- Janne Roaldsøy og Ellen Thorstad
Aktivitører, Ryenhjemmet

"Underholdningsvogna leverte varene på grøtfest for pasienter og pårørende hos oss. Det var fantastisk å se hvordan våre beboere med langtkommen demens gjenkjente sanger og historier som minnet om deres egen ungdomstid og voksentid. De sang med, lo innimellom, og noen felte noen tårer. Pårørende kommenterte at dette var profesjonelt, men allikevel nært og levende. Artistene er flinke til å kommunisere med sitt publikum slik at de får delta aktivt i forestillingen! Dette er viktig for å stimulere de eldre, og spesielt de med kognitiv svikt. Som sykepleier på sykehjem kan jeg virkelig anbefale denne og lignende forestillinger fra Underholdningsvogna. Beboere på sykehjem fortjener å få denne opplevelsen."

- Sandra 
Fagutviklingssykepleier på langtidsavdeling for personer med demens